T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / SULTANGAZİ - SULTANGAZİ ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU II. KADEME

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLIYOR.

Kıymetli öğretmenlerimizin ve sevgili öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyorum. Koronavirüs salgını nedeniyle sınıflarından ayrı kalan öğretmen ve öğrencilerimizin okulumuza kavuşma heyecanlarını hep birlikte yaşıyoruz. 

 

Her zaman olduğu gibi pandemi koşullarında da tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin sağlıklı şekilde okulda bulunmaları için gerekli bütün hazırlıklar yapılmıştır. Sevgili özel eğitim öğrencilerimizin de hassasiyetleri dikkate alınarak Bakanlığımız tarafından gönderilen bütün talimatlar eksiksiz yerine getirilmiştir. Kıymetli velilerimizin de salgın döneminde okul olarak göstermiş olduğumuz hassasiyete katkı sağlayacağından hiç şüphemiz yoktur. Tüm paydaşlarımız ile yeni başladığımız eğitim öğretim yılını sağlıklı ve başarılı bir şekilde tamamlayacağımız en büyük temennimizdir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, 2021 - 2022 eğitim öğretim yılının, başta sevgili öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm velilerimiz için verimli geçmesini temenni ediyor; sağlık  ve başarı dileklerimi sunuyorum.

 

Halis TURAN

Sultangazi Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 06.09.2021 - Güncelleme: 06.09.2021 09:16 - Görüntülenme: 233
  Beğen | 0  kişi beğendi