İSTANBUL / SULTANGAZİ - SULTANGAZİ ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU II. KADEME

SULTANGAZİ ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU II. KADEME

GAZİ MAH. 1381. SK. B BLOK NO: 16 SULTANGAZİ / İSTANBUL
Vizyon
Kurumumuz, farklı gelişim özellikleri olan öğrencilerimizi en az kısıtlayan ortamlarda, öğrencilerimizin bireysel yeterliliklerinin merkez alındığı, kişisel farklılıklara duyarlı, bireyin gelişiminin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle desteklendiğine inanan, ailenin eğitim sürecine etkin katılımını sağlayan, her bireyin tek ve değerli olduğuna inanan, bireyi sosyal hayatta geçerliliği olan bağımsız yaşam becerileri ile donatan, farklı gelişen çocuğa sahip olan veli ve yakınlarının mutluluğuna katkıda bulunmak.
Misyon
Bireysel farklılıklarından dolayı mevcut eğitim öğretim ortamlarından yararlanmayan çocukların, farklılıklarına uygun ortamlarda, özel olarak yetiştirilmiş personelle, geliştirilmiş bireysel eğitim programları ve yöntemleri uygulanarak çocuklarımıza bağımsız yaşam becerilerini kazandırmak, tüm gelişim alanlarındaki potansiyellerini en üst düzeye çıkararak, yaşadığı toplumun bağımsız bir üyesi olmaları ve kendi kendilerine yeter hale gelebilmelerini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :TAN GÜN
Sultangazi Merkez Uzaklığı- 1,8 KM İstanbul Merkez Uzaklığı- 20,3 KM